Dengan Nama ALLAH yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Dengan Nama ALLAH yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani
Layari cahaya-pemimpin.deviantart.com untuk ke galeri lukisan dan foto kahwin saya. Syukron! X3

Wednesday, September 23, 2009

seni selamatkan cintaPanduan langkah demi langkah menyelamatkan cinta anda dalam masa 7 hari. ~Terbukti + Praktikal~ ~Lain dari buku motivasi cinta di pasaran. (1st di Malaysia)~ ~ Hasil serta merta (berdasarkan sains NLP dan Hukum Tarikan~ www.seniselamatkancinta.com - seni selamatkan cinta website 


#hari 1 Formula Untuk Mencari Punca Masalah Dalam Hubungan Anda... Siapa Yang Bersalah!  

 Bilangan Mukasurat: 17 Tahukah anda siapa yang bersalah sehingga hubungan anda jadi tidak keruan? Soalan tersebut selalu bermain di fikiran kita bila kita tidak berpuas hati dengan hubungan. Masalahnya, bagaimana untuk kita mencari dalang sebenar? Adakah formula yang spesifik untuk kita gunakan? Jawapannya ada dan anda jangan berteka-teki lagi. Dalam ebook Seni Cinta ini saya kongsikan formula tersebut. Tujuannya, anda dapat tahu siapa yang bersalah dan buat sesuatu untuk menghapuskan masalah tersebut (informasi tidak ternilai, ini sahaja boleh membuat pasangan anda tidak sanggup meninggalkan anda) Cuba bayangkan jika anda dapat tahu punca sebenar masalah cinta anda, dan anda selesaikan masalah tersebut (neutralize), bukankah peluang anda untuk menyelamatkan cinta tersebut akan jadi lebih tinggi? 


#hari 2 Empat Perkara Anda Boleh Lakukan Yang Membuatkan Pasangan Anda Tidak Sanggup Meninggalkan Anda, Lagi & Selamanya...    

Bilangan Mukasurat: 20 Sebenarnya, hubungan cinta dan sayang ini adalah keperluan manusia. Jadi saya telah mengkaji dengan spesifik dan menemui 4 perkara yang jika dipenuhi akan membuatkan manusia itu selesa dan tidak mahu keluar dari comfort zone (zon selesa) tersebut. Anda tidak perlu berjumpa bomoh, atau mengikat pasangan anda tanpa kerelaan mereka. Menggunakan teknik saintifik ini, anda akan dapat melihat kekurangan anda untuk di atasi. Lagi cepat anda menyediakan 4 perkara ini dalam hubungan anda, lagi cepat cinta tersebut akan dapat diselamatkan dan pulih. Lebih baik, pasangan anda tidak mahu lagi meninggalkan anda, kerana beliau gembira bersama anda! 


#hari 3 Cara Sebenar Menguji Pasangan Anda Untuk Mengetahui Isi Hatinya  

Bilangan Mukasurat: 12 Anda dan saya adalah manusia biasa. Walau berapa ramai pun yang menasihati kita agar jangan menguji pasangan, tetapi kita buat juga. Kita mahu tahu, adakah dia benar-benar mencintai kita? Tetapi, dengan cara ujian kita yang biasa, kita sekadar meburukkan situasi cinta anda. ~Jangan curi-curi membaca SMSnya. ~Jangan bertanya rakannya lelaki atau perempuan. ~Jangan gunakan 'merajuk' sebagai senjata utama anda. ~Jadi saya telah berjumpa, cara sebenar yang membolehkan kita menguji pasangan kita, tanpa risiko dimarahi dan dikecewakan. Faedah untuk anda setelah menggunakan teknik ini adalah, anda dapat tahu apakah makna cinta dan sayang sebenarnya pada pasangan anda. Setelah itu, anda dapat lihat pula adakah makna tersebut ada pada diri anda. Jika tiada, anda boleh adakan untuk membuatkan pasangan anda benar-benar cinta dan sayang pada anda! - Semua ini akan berhasil sekiranya anda tahu apa yang pasangan anda mahukan. Lelaki dan wanita memerlukan keperluan CINTA yang sama, tetapi apabila keperluan ini tidak dipenuhi mereka akan berasa sakit dan menyalahkan pasangan mereka.    


 #hari 4 Lima Jenis Ayat-Ayat Cinta Yang Mampu Menggoda Dan Memenangi Kembali Hati Pasangan Anda  

Bilangan Mukasurat: 14 Banyak masalah cinta dan perhubungan bermula dari komunikasi. Jika dalam buku-buku motivasi cinta yang lain, anda akan disuruh untuk berkomunikasi dengan lebih jelas. Tetapi masalahnya, mereka tidak menunjukkan caranya! Bukan anda sahaja yang berasa demikian. Ketika saya pertama kali putus cinta, lebih dari 15 buah buku teknik bercinta telah saya khatamkan. Baik yang berbahasa Melayu mahupun Inggeris. Tapi saya tetap kecewa, mereka terlalu menekankan pada teori dan kurang pada praktikal teori tersebut. Tetapi dalam ebook Seni Selamatkan Cinta ini, saya tunjukkan bagaimana dan ayat apa yang boleh digunakan untuk memenangi kembali hati pasangan anda (walaupun si dia berada di pangkuan orang lain pada ketika ini). 


#hari 5 Cara Betul Menghukum Pasangan Tanpa Mempertaruhkan Kebahagiaan Cinta  

Bilangan Mukasurat: 11 Dalam bahagian ini juga saya berbeza pendapat dengan teori-teori cinta oleh "pakar" cinta di luar sana. Pada pendapat saya sebagai manusia biasa, tidak logik untuk kita diminta bersabar sedangkan pasangan kita saban hari mencabar kemarahan kita. Kita manusia biasa, bukan malaikat. Tidak logik juga untuk kita di minta slow talk dengan pasangan. Ini kerana ada sesetengah orang yang asyik mahu menang. Dan ada juga pasangan yang langsung tidak suka berbincang. Bila diajak, muncung! Anda pernah mahu marah pasangan anda tapi khuatir si dia akan merajuk sekaligus meranapkan kebahagiaan hubungan yang sedang anda nikmati? Jangan gusar, saya telah berjumpa cara yang betul untuk melakukannya. Saya telah berkali-kali mencubanya dengan hasil sangat positif. Bayangkan jika anda dapat menguasai teknik ini, bukan sahaja anda dapat marah pasangana anda, tetapi anda juga dapat melakukannya dengan betul. Anda tidak perlu lagi berendam perasaan dan air mata semata-mata kerana disakiti hati. Anda akan dapat membuatkan pasangan anda lebih hormat kepada anda. 


#hari 6 Sistem Saintifik Yang Membolehkan Anda Memukau Pasangan Anda, Supaya Si Dia Berasa Seperti Masih di Bulan Pertama Percintaan. Bila-bila Saja Anda Mahu.      


 Bilangan Mukasurat: 10 Sistem yang berkuasa ini diadaptasi dari aplikasi NLP (Neuro Linguistik Programing) dan hasil kajian Dr Ivan Pavlov (saintis tersohor dunia dari Rusia dan pemenang anugerah Nobel). Apabila anda menggunakan sistem ini, anda akan dapat membuatkan pasangan anda merasakan kegembiraan dan sensasi yang dirasakan ketika bulan pertama percintaan! Yang lebih baik, kaedah ini sama sekali tidak melibatkan rangsangan seksual! Ia adalah teknik saintifik yang paling berkuasa yang perlu anda gunakan untuk menyelamatkan cinta anda. Faedahnya apabila menggunakan teknik ini, anda akan dapat menghilangkan rasa jemu dalam diri pasangan pada anda, dan juga meningkatkan adrenalin cinta dalam aliran darah! Yang lebih hebat, dengan pemahaman anda mengenai teknik ini, anda mampu mencipta lebih banyak lagi 'sentuhan ajaib' - termasuk di bahagian sulit pasangan anda. 

#hari 7 10 Teknik Gerila Untuk Menyelamatkan Cinta Walaupun Pasangan Anda Tidak Mahu Bekerjasama.  

Bilangan Mukasurat: 11 Jika anda pernah mencuba untuk mengajak pasangan anda memperbaiki cinta, pasti anda menyedari tidak semua mahu bekerjasama sepanjang masa. Adakalanya si dia penat, bosan dan tidak mahu mengalah. Jika mereka bekerjasama pun, seolah-olah mereka dipaksa. Apabila tiada kerelaan seperti ini, bukan mudah untuk menyelamatkan cinta. Dengan 10 teknik yang saya kongsikan di bahagian ini, anda boleh menyelamatkan cinta anda secara berseorangan, walaupun tanpa pasangan anda. Jadi anda tidak akan terikat dan buntu tidak dapat berbuat apa-apa jika pasangan anda tidak mahu. Sungguh berkuasa, anda akhirnya dapat membuatkan pasangan anda tertawa ketika marah! 


www.seniselamatkancinta.com - seni selamatkan cinta website

No comments:

Post a Comment