Dengan Nama ALLAH yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Dengan Nama ALLAH yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani
Layari cahaya-pemimpin.deviantart.com untuk ke galeri lukisan dan foto kahwin saya. Syukron! X3

Wednesday, July 29, 2009

SOALAN PSIKOLOGI 'CINTA'

SOALAN:~

1. Jika anda menyertai perlumbaan, kenderaan nombor apakah yang anda guna untuk memulakan perlumbaan?
a. 0 b. 1 c. 2 d. 3 e. 7 f. 99 g. 100

2. Semasa melancong bersendirian di negara asing, anda tergelincir lalu terseliuh dan langsung tak boleh berjalan. Sebuah kenderaan berhenti dan pemiliknya ingin memberikan bantuan, apakah kenderaan tersebut?
a. basikal b. motor c. sport car d. lori e. kuda

3. Jikalau dihidangkan makanan, makanan mana yang anda pilih dulu?
a. kek b. starwberi c. biskut d. puding

4. Buah apa yang memberi imej seseorang yang anda kenali?
a. epal b. tembikai c. anggur d. strawberi

5. Ada serbuk putih dalam pinggan anda, anda teka...?
a. garam b. gula c. dadah d. kanji

6. Ada 5 jenis biskut di hadapan anda. Satu darinya mengandungi racun. Bentuk mana yang anda akan makan?
a. bulat b. tiga segi c. empat segi d. bentuk bintang

Selamat Mencuba! Jawapan untuk psikologi ada di bahagian bawah ini...


JAWAPAN:~

1. MENUNJUKKAN PERWATAKAN DIRI

a. bersifat pendiam serta pemalu & tidak tamak
b. bersifat kebudakan dan ikhlas
c. semangat berkumpulan & memerlukan pertolongan orang lain
d. mementingkan kejayaan dalam unit
e. sentiasa girang & optimistik
f. sentiasa memerlukan pujian & ucapan tahniah
g. sentiasa berpuas hati dengan pencapaian diri

2. MENUNJUKKAN JIWA & PERASAAN ANDA SELEPAS PASANGAN MENINGGALKAN ANDA

a. bercinta secara acuh tak acuh
b. bercinta sepenuh hati, jiwa dan raga
c. jadi kaya dan berharta kerana tak perlu belanja pasangan
d. jadi pemalu dan pendiam
e. jadi raja kerana bebas dari kawalan pasangan

3. JENIS HUBUNGAN CINTA YANG ANDA INGINI

a. perhubungan yang matang dan bersyarat
b. perhubungan yang kanyi
c. perhubungan yang tanpa ikatan
d. perhubungan berbentuk fizikal

4. JENIS PASANGAN YANG INGIN DIJADIKAN TEMAN @ KEKASIH

a. masih dara/teruna
b. kuat memuja anda
c. hanya sebagai permainan
d. pertama kali jatuh cinta

5. APA YANG SELALU BERMAIN DIKEPALA ANDA

a. musuh anda
b. kekasih anda
c. rakan kongsi anda
d. keluarga anda

6. JENIS PASANGAN YANG ANDA INGIN KAHWINI

a. berpelajaran, lemah lembut & tempat bergantung
b. punyai ketajaman persepsi dan ikhlas
c. bersikap jujur, degil dan lurus
d. berwatakan mempesonakan


Terima kasih! ^.^~

3 comments:

  1. haha.. do view my blog... okay, dah try test da yg kat atas tu, rasa sama je.. haha

    ReplyDelete
  2. nak tanya, apa maksud perhubungan yang kanyi

    ReplyDelete
  3. nak tanya, apa maksud perhubungan yang kanyi

    ReplyDelete